Házirend

Annak érdekében, hogy teljes mértékben élvezhessétek nálunk tartózkodásotokat, és hogy minden vendég jól érezze magát, kérjük, tartsátok be az alábbi házirendet:

Csendes időszakok: Nagy hangsúlyt fektetünk a nyugalomra és pihenésre. Kérjük, tartsátok tiszteletben a csendes időszakot este 22:00 és reggel 8:00 között, hogy kellemes légkört teremtsünk minden vendég számára.

Tisztaság: Arra kérünk benneteket, hogy tartsátok tisztán és rendezetten a házakat és környezetüket. Kérjük, dobáljátok a szemetet a kijelölt tartályokba, és gondoskodjatok a kültéri területek rendben tartásáról.

Parkolás: Megfelelő parkolási lehetőségek állnak rendelkezésre. Kérjük, a járműveket csak a kijelölt területeken parkoljátok le, és ne akadályozzátok más járműveket.

Vendégszám: Ügyeljetek arra, hogy a házakban tartózkodó vendégek száma ne haladja meg a maximális kapacitást. További éjszakai vendégeket előzetesen be kell jelenteni, és esetlegesen külön díjat kell érte fizetni.

Háziállatok: Előzetes egyeztetés után néhány házunkban megengedettek a háziállatok. Kérjük, előzetesen egyeztessétek velünk a feltételeket és az esetleges többletköltségeket.

Biztonság: Vendégeink biztonsága az elsődleges szempont számunkra. Kérjük, felelősségteljesen bánjatok az elektromos berendezésekkel, és gondoskodjatok arról, hogy nyílt tűz és gyertyák biztonságosan legyenek használva.

Károk: Ha véletlenül valami megsérül, kérjük, azonnal jelezzétek a Házikó Vendégházak csapatának. Felelősséggel tartoztok a keletkezett károkért.

Vendégház-szabályok: Kérjük, a házirend mellett tartsátok be az egyes házakban rendelkezésre álló specifikus szabályokat és tájékoztatókat is.

Köszönjük megértéseteket és együttműködéseteket. A házirend betartásával jelentősen hozzájárultok ahhoz, hogy minden vendégünk kellemes és pihent

Árlista | Házikó Orfű

350,– Ft idegenforgalmi adó / fő / éj 18 év felett

+36 70 / 904 52 34 | hello@haziko-orfu.hu

A foglalások kizárólag telefonon vagy e-mailen keresztül történhetnek.

[wpsbc-overview calendars="all" legend="yes" legend_position="top" start_year="0" start_month="0" history="1" tooltip="1" weeknumbers="no" language="hu"]

2 személy
ár / éjszaka

Ft. 23.000,–

minimum tartózkodás
3 éjszaka
2 személy

Ft. 69.000,–

további felnőtt személy
ár / éjszaka

Ft. 9.500,–

éjszakai árak gyerekeknek
4-töl 14-évig 

Ft. 6.000,–

éjszakai árak gyerekeknek
0-töl 3-évig 

Ft. 0,–