Orfű a Mecsekben

Home / Mecsek

Fedezd fel

Szabadidős programok

Az Orfűi-tó kék vizében pancsolva vagy csónakázva kellemesen eltölthet egy egész napot. A környéken pedig számos lehetőség adódik a kikapcsolódásra, legyen szó kirándulásról, biciklizésről vagy helyi gasztronómiai élményekről. Bízunk benne, hogy nálunk kellemesen eltölti az idejét!

Túra

Túrazás a Mecsekben

Orfű környékének legszebb túracélpontjai itt, a Mecsek hegységben található. Bükk- és tölgyesek, völgyek, kilátóhelyek, barlangok, tavak, patak és érintetlen természet várja önt. Vendégházaink ideális kiindulópontot kínálnak gyalogtúrákhoz. Jöjön és fedezze fel velünk a természet szépségét.

Tavak

Vízi sportok

Az Orfűi tavakban minden vízisportok kedvelője megtalálja a neki tetsző dolgot. Orfű településén több stég és strand is található, ahol lehet úszni, csónakázni vagy szörfözni. A helyi kajak klub és sok napozásra alkalmas füves terület is várja Önt, hogy kellemesen tölthesse el az idejét Orfűn.

Orfűi tavak

étkezés

Helyi konyha

Orfű mindent kínál, amire egy kulináris szív vágyik.
Számos snack bárok, hamburgerrel, langóssal és grillételekkel, hagyományos magyar konyha, görög és mediterrán konyha remek ételekkel teszi teljessé tartózkodását.

Foto: Mediterrán Étterem

A természet szépsége

KERÉKPÁRÚTVONALAK

kerékpárral felfedezni

Tapasztald meg a Mecseket két keréken. Kerékpárút a tó körül, a sportos típusok számára az erdőben számtalan erdei ösvény várja a gyors ereszkedést és a csodálatos természetet.

foglaljon Most

Foglaljon most, és fedezze fel a Mecseket a legszebb oldaláról

+36 70 / 220 82 49

Árlista | Házikó Orfű

350,– Ft idegenforgalmi adó / fő / éj 18 év felett

+36 70 / 904 52 34 | hello@haziko-orfu.hu

A foglalások kizárólag telefonon vagy e-mailen keresztül történhetnek.

[wpsbc-overview calendars="all" legend="yes" legend_position="top" start_year="0" start_month="0" history="1" tooltip="1" weeknumbers="no" language="hu"]

2 személy
ár / éjszaka

Ft. 23.000,–

minimum tartózkodás
3 éjszaka
2 személy

Ft. 69.000,–

további felnőtt személy
ár / éjszaka

Ft. 9.500,–

éjszakai árak gyerekeknek
4-töl 14-évig 

Ft. 6.000,–

éjszakai árak gyerekeknek
0-töl 3-évig 

Ft. 0,–